22 grader, me like!

Dålig uppdatering, jag vet, jag skäms och jag tänker faktiskt inte göra något åt det...

Livet är inte lätt när man har tråkigt

Jag har inget vettigt att skriva, mest att det är synd om mig för att Victor är i Stockholm-stock-i-röven och för att min läpp är blå. Ja blå, och inte lite blå heller. Här snackar vi hejdundrans-kalas-blå!

Sen vill jag tillägga hur jäkla duktig jag har varit idag. Jag har minsann hjälpt pappsen i trädgården, jajamen! Sen har jag dukat också, fast det får jag bara plus i kanten för. Pluggat har jag med, så min nk-lärare borde faktiskt sluta vara sur och otrevlig mot mig nu tycker jag!

Nu hoppas jag att Elin&Filip blir nöjda och gör små glädjehopp hemma på Repslagargatan.
Själv tänker jag gå och städa min säng.


:*


Oh juste, jag glömde tillägga att jag har fått värsta feta lånemobilen från Pmr eftersom min är på lagning. Den är så jävla gryyyyyyyyym, har aldrig haft bättre mobil. Kameran är på säkert 10 megapixlar, minst! Ringa från den kan jag också, i tio sekunder, sen stängs den av!

090420

Back in school, gillas inte alls eftersom alla lärare bara tjatar sönder! :@
Snabb dag iaf, ingen morgonträning för min del och jag var faktiskt ledsen över det!

Igår blev det mys med Victor och sen bio med han, Filip och Emilia. Trevlans :) Såg The boat that rocked, rätt bra film faktiskt.

Nu ska jag försöka tjata med mig daddy till PMR så att jag kan få min mobil lagad innan detta århundradet är över!


Ha det fint:*

Goooooodmorgon

Nästan nyvaken och tusan vad hungrig jag är! :O Jävligt sugen på lite kebabpizza faktiskt x)

Kvällen igår blev trevlig med Perre och Elin. Dock hade vi ju karamellfärg överallt eftersom Elin blev lite lullig, fick det på händerna och sen gick runder och tog på allt! x)
Victor sov här och har nästan precis kört hem. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu, blir slappedag antar jag och ikväll kanske bio. :)

:*

Sparkle sparkle!*

Hola chicos!

Sitter hos självaste Elin Ohm just nu med ett köttstycke Isabelle. Det andra köttstycket, Pernilla, har åkt hem och packar just nu med sig lite klirr(?) till ikväll. Det blir girlsnight hos Christofersons! Oh yes!

Skulle ha lite mys här i Höör idag för att jag och Bulle fyllt år. Perre och Elin har bakat bullar till hela landet och vi rullar i princip fram just nu. Dessutom fick jag en rosa leksaks-ponny, får väl tacka vår tränare Peter för det lite också eftersom det var han som började säga att jag springer som en häst.

Snart fetgittar vi till Hässleholm igen och sen blir det partyparty! :)
 

Ha det bäst, för det ska fan vi ha! :*

B-day yesterday

Födelsedag igår, fick plattång, underkläder, pengar, bok och lite smink. Av släkten har jag fått presentkort och pengar, behöves alltid. :) Victor gav mig godis och escada-parfym som jag blev jätteglad för, tyvärr kan jag inte lukta på den för jag är så jävla förkyld! :@

Tog mig till skolan igår också för att jag inte orkade sitta hemma mer. Misstag, mår sämre idag igen. :(
Annars har det bara varit chill dag idag med Victor. Skulle egentligen till kusinerna ikväll och fira Mathilda men de blir till att stanna hemma ist för min del. :/

Imon  ska jag och tvilling äventyra med Perre och Elin! :)

Nu ska jag försöka bota min förkylning! :*

rädda mig

Äcklig dag. Hatar att vara sjuk. Finns inget att äta i detta huset, iaf inget som tilltalar. Syster räddade mig dock med en taco-tallrik för några timmar sen. Chokladbollar är också rätt gott.
Imorgon fyller jag och tvilling 17 år, Förutom spaninen-resan som vi redan fått hoppas jag på en plattång.

Btw så kan min mobil gå och dränka sig. Jag tappade den och den ger igen genom att envisas med att inte ha någon täckning, över huvudtaget! Och nej, det är inte sånt som händer, den ÄR sönder.

Snart blir det glass och grey's anatomy, dagens höjdpunkt typ.

Pallar fan inte att sitta hemma en dag till, imon blir det skola!

:*

Hatar att vara sjuk

Nu är det meningen att jag ska berätta om dumle och lägga upp bilder och blablabla, men jag har inte fått bilderna av elin och jag är sjuk, så jag orkar inte.

Har frusit som fan hela natten samtidigt som jag var sjukt varm och vaknade upp med feber. Nu mår jag iaf bättre och hoppas att skiten försvinner fort för jag hatar att vara sjuk!

:*

Jag lever!

Dålig uppdatering, jag skäms!

Men de fem senaste dagarna har varit ganska fulla med Victor, en heldag i malmö, träning och självklart Göteborg där jag spenderat de fyra senaste dagarna med innebandy. :)

Har haft så sjukt kul på Dumleslaget i år. :) Galna saker har hänt, många internskämt har bildats och innebandy har nog aldrig varit så roligt! Tyvärr hinner jag inte dra allt eftersom jag måste städa och packa upp. När det är klart kommer Victor och vid kl fem kommer släkten eftersom jag och syster fyller 17 på torsdag. :)

Men imorgon (möjligen övermorgon) utlovar jag både bilder och X antal inlägg.

Musiken på högsta volym, nu blir det städning! :*

Goooooodmorgon

eller njaa, klockan är ifs tolv.

Idag blir det en hemma-dag. Ska försöka vara lite duktig så att jag kan få bidrag till skor, hultsfred-biljett, och pengar till Spanien-resan. Jag får nog vara jävligt duktig har jag en känsla av.

Menmen, först ska jag kolla klart Insideman som jag inte lyckades med igår kväll. :)


:*

Porris&Morris mot världen

Vi är störda, flummiga, sjuka, barnsliga och antagligen one of a kind. Och vi älskar det! :D

Ännu en rubbad dag med Elin och Perre har jag överlevt.
Elin skulle ju som sagt baka kaka till oss och hade bestämt kärleksmums. Men eftersom hon var så tvärsäker på hur man gjorde använda hon sig inte av receptet, det smartot! Så när jag kom dit hade hon redan misslyckats två gånger... och hade gjort slut på ingridienserna så någon ny kunde vi inte göra heller. Det slutade med att vi åt kärleksmums gjorda på en halv dl potatismjöl istället för fyra dl vanligt mjöl. Smakade faktiskt helt okej. :)

Resten av dagen tror jag beskrivs bättre i bild än att jag skriver det... bilder har vi förrsten gott om, 204 st närmare bestämt!


Enjoy! :*



Fika



Flög lite gjorde vi...



och cyklade på en pytteliten cykel



Lekte lite med Elins lillebrors leksaker...



lite mer lek...



Jävligt skoj hade vi! :D


:)

Gårdagen blev inte så solig som jag trott, men grymt bra det blev den! :)
Elin och Perre kom, vi flumade som bara vi tre kan och fick för oss att vi skulle bada. Sagt och gjort, vi pillade cyklarna förbi fyrhjulingen, ut ut garaget och styrde mot sjön.
Inte så kallt som vi först trodde faktiskt, kul var det i vilket fall som helst! :D

Sen bar det av mot träning och efter det stack jag hem till Victor. :)
Vid tio i morse blev jag utslängd för han skulle jobba. Har kollat film och chillat lite tills nu då Elin kom på den genialiska idén att hon ska baka en kaka medans jag och Perre våldgästar henne. Så om 40 min går min buss mot stan och sen blir det tåget till Höör. :)

Lite bilder från igår bjuder jag på också. :*






Måndag

Godmorgon! :)
Ännu en solig dag kommer det att bli, vilket gillas skarpt!

Imorse kom jag fram till att något är fel på mig, vaknar så fruktansvärt tidigt om morgnarna nu för tiden! Eller så beror det bara på att det är så förbaskat ljust på mitt rum... måste påminna mamma om att köpa mörkläggande rullgardin till mig innan jag avlider!

Pappa sover eftersom han har jobbat natt vilket gör att stackars lilla jag inte kan spela musik så högt jag vill. Och i med att jag inte kan spela hög musik så känns städningen på mitt rum fruktansvärt jobbig. Städning utan musik finns nämligen inte i Johannas värld!


Dagens schema:

  • Fösöka städa på mitt rum (med eller utan hög musik).
  • Sola (utan att bränna mig denna gången!)
  • Få finbesök av världens bästa Höör-folk, Perre & Elin! :D
  • Träning
  • Mys med världens bästa Victor

Jepp, detta kommer bli en grymt bra dag känner jag!


puss:*


Söndag 20:35

Trött människa sitter här och ska nu leverera lite uppdatering ifrån min underbart braiga helg! :)

Lördag: Vaknar bredvid Victor och vi inser att det är galet soligt ute. Gick en sväng och sen slängde jag på mig min nya bikini och vi la oss och solade i trädgården. Lite kubb-spel med Isabelle, Oliver, Simon och Kristin blev det också. :)
Vid två cyklade jag och tvilling och mötte upp Frida & Caroline, begav oss ner till sjön och picknikade på stranden. Solade lite till och självklart brände jag mig, (men nu har det gått över till lite brunt som tur är). Riktigt mysigt var det!
Skyndade mig sen hem igen och gjorde vid mig. Vid sex åkte jag till Victor och sen blev det buss till Glimåkra och fest. :)

Idag vaknade jag hos Victor och vi har mest myst hela dagen, blev pizza hemma hos hans mamma och sen hämtade mamma hem mig. Ikväll blir det mer mys och kanske lite fix på rummet.

Galet vad jag vill ha sommar nu, och ett sommarjobb hade heller inte skadat!


:*

Livet leker

Underbar dag, 17(!) grader ute! Kan man bli annat än glad?

Vaknade upp imorse till klarblå himmel och Victor bredvid mig. :)
Ganska kort skoldag som var chill. På bussen hem träffade jag Frida igen och vi bestämde oss för picnik imorgon. :) MYS!
Kom precis in från en och en halv timme i solen, ska anfalla all glass mamma köpt hem sen. :)
Snart kommer broren hem också vilket blir trevlans.

Det blev inget Entre med Elin igår, tog Nova istället och fick med oss tvillingen min också. :) Själv fyndade jag en snygg bikini, dock inte den jag ville ha från början, och ett par söta ballerinas. :)

Nu blir det glass:*

Bilder!

Några bilder från uppsättningskursen för märket Keune där vi var hårmodeller. :)
Bilderna är tagna av Miranda!



Jag



Isabelles frisyr



Söta Ellen!



Jag och Ellen. (ursäkta minen)

14+

Här sitter jag och hickar som vilken galning som helst!

Jag har fortfarande inte fått bilderna av Emmie från uppsättningskursen i måndags!
Däremot snodde jag några av Ellen från bilddagboken. (A)

Idag har det varigt en riktigt härlig dag!
Först skola och underbart nog fick vi självstudier sista timmen! Så då blev det till att traska iväg i min tjocka vinterjacka i vårsolen. Ca 14 plusgrader och sol hör inte precis ihop med tjock, svart vinterjacka. Men hem kom jag minsann, och träffade Frida gjorde jag på bussen också. :)

Var hemma i tjugo min innan Victor kom. Käkade och busade lite, rätt kul med isbits-krig faktiskt. Haha. :) Jag vann såklart!
Eftersom det var så fint väder körde vi ner till finjasjön. Riktigt mysigt var det! :)
Åkte hem igen efter nån timman och bytte om till träningskläder och fick skjuts av Victor in till T4-hallen.
Kul träning och efteråt kunde jag, Elin & Perre inte motstå frestelsen att leka av oss på klätterställningen! Enligt Peter så visas det en bild på oss tre om man slår upp ordet "störd" i en ordbok. x)

Nu sitter jag här och tycker att livet är allmänt underbart! :) Imorgon är det konferans eftremiddag och jag slutar 12.15, om inte ännu tidigare! Då blir det Malmö och nyöppnade Entré som väntar för mig och Elin. :) Ska försöka hitta den där svinigt snygga bikinin från Topshop.
Nu ska jag gå på jakt i frysen och se om det finns någon glass jag kan anfalla!

PUSS:*


RSS 2.0