090331

Jag mår verkligen inte bra nu. :'(
och min mobil har jag mest lust att slänga i väggen tillsammans med allt annat...


Bilderna från i måndags får jag imorgon av Emmie :)

Nu ska jag krypa ner i min varma säng och sova, men får väll se hur det blir med den saken!


Godnatt :*

Hårmodell

Gårdagen var fruktansvärt lång men väldigt kul. :)
Började med skola som vanligt vilket var ganska segt.
Klockan ett sprang jag och Isabelle ner till Norra station. Vi hade fått erbjudande om att vara hårmodeller på en uppsättningskurs för märket Keune.

Mötte upp storasyster, som också skulle vara med, och två till. Väl inne bestämdes det att Isabelles frisyr skulle göras på kvällen inför publik och jag skulle göra min innan, medans Emmie och de andra gjordes klara stack jag och Isabelle ner till Pressbyrån och köpte kaffe. Efter ett tag kom Ellen också och sen var det min tur att bli stylad. När frisören väl var klar hade jag säkert 20 kilo hårspray på mig! Ganska annorlunda frisyr men jag gillade den, det bruna löshåret såg däremot inte jättefräscht ut men utan det hade det sett konstigt ut. :P

Mamma kom sen och hämtade mig och Isabelle, körde till Donken för lite käk.
När vi kom tillbaka igen hade Ellen fått sitt hår uppsatt, jättefint blev det med blått löshår och blåa fjädrar i.

Vi bytte om och gjorde oss i ordning för visningen.
Resten av kvällen flöt på snabbt och det var rätt kul, lite läskigt dock att stå framför 60 pers som vrålglodde på mig och mitt hår samtidigt som alla tog foto. Efter det blev det ännu mer foto och tillslut fick jag ta ner det. Mitt hår var större än störrst och när jag kom hem till Victor vid halv tio asflabbade han åt mig!

Större delen av morgonen gick åt till att reda ut resten av håret som jag inte lyckades med kvällen innan plus att fösöka på bort allt gägg från det. Jag lyckades faktiskt! :)

Ett inlägg med fler bilder kommer kanske senare! :)

Puss!:*


Jag och Ellen, hennes min är ju för söt! :)
(bättre bilder kommer sen)

22.55

Tusan vad duktig jag har varit idag!

Jag har:

  • Städat mitt rum
  • Målat lister & hjälpt daddy
  • Satt upp min hylla
  • Satt upp min tavla

plus att jag har kolla igenom hela Topshops och Style by stars sortiment och bikinisar på Nelly och Bubbleroom. Jag är äckligt shoppingsugen!!




Nu ska jag sova, godnatt! :*



 


092903

Goddagens människor!

Nyss kommit hem från tävlingen. Jag träffade minnsan både ett stycke Ylva och ett stycke Elin vilket var massvis med trevligt! :) Längesen man träffade dem ju.
Både höften och knäet höll även om jag kände av båda två hela loppet, annars gick det väll helt okej. :)

Hade tänkt att låta resten av dagen gå åt till lite städning och annat fix här hemma... får se hur det blir med den saken!
Nu ska jag koppla ipoden till högtalarna och se vad som händer!

Dessutom kommer hjärtat mitt hem ikväll! :) Men får inte träffa honom föränns imorgon...


puss:*


dumma höft!

Ihh, min uppladdning blev inte som jag tänkt mig! :(
Upptäckte för ett tag sen att mitt knä är ungefär dubbelt så stort som det ska va, med andra ord svullet!
Har antagligen blivit så bara för att jag har haltat när höften gjort ont! :@
Får se om det håller imorgon på tävlingen eller inte.

Btw så kollade jag nyss på Robinson 2009, värdelöst program...

Nu ska jag packa! :*

Innebandy 24-7

Hello people :)

Som om matchen igår inte var nog gick jag och Elin upp kl 07.00 imorse och satt bänkade i Höörs idrottshall 07.45. P16 DM stod på schemat och det var underhållande nog så vi satt där i ganska exakt åtta timmar!
Förutom innebandy och trevligt sällskap blev det ett par vändor till ica för att inte svälta ihjäl och Amelie gjorde X antal flätor i mitt hår(läs: galet många flätor)! Skojig dag men bieffekten blev att jag nu är ganska trött.

Ikväll sitter jag bara hemma och gud vad skönt det ska bli! Kan inte komma ihåg senast jag bara var hemma och gjorde ingenting en lördagkväll!
Lite uppladdning inför morgondagen blir det nog också, ska springa orienteringstävling för första gången i år. Jag är pepp! Tror till och med att en viss Elin Månsson kommer finnas på plats? :)

Blir kanske ett inlägg till senare.


Puss!:*

Vååååååååååår

Här var det fyra plus imorse minnsan! Och nästa vecka skulle det tydligen bli minst det dubbla, yees sir jag vill ha fett med vår!

Sovmorgon idag, tyvärr lyckades jag inte njuta av den fullt ut eftersom jag vaknade minst 500 gånger under natten/morgonen. :/ Lite trött nu ja.

Ikväll skulle det egentligen blivit fest för att norskan Irene skulle få uppleva en svensk sådan. Oturligt nog blir det ingen för min del. :/

Ikväll blir det istället till att kolla Rökes herrlag i tyrshov sen vidare till Höör och jacuzzi med Perre och Elin, väldigt mycket mys! :)
Ska sova i Höör för imorgon blir det upp tidigt eftersom det är P16 DM i Höör och Frosta vs. Hässleholms IF kl 08.00 på morgonen. Yes, jag kommer sova i hallen efter matchen! :P


Hörs imorgon :*

Duktig flicka

Gissa vad?
Jag vråål pluggade naturkunskap igår kväll och imorse, jag blev klar! Lämnades ifs in en vecka försent men är glad att det är gjort nu!

Skola och tre timmars uppsatsskrivning innan idag, det gick väll helt okej men kunde blivit bättre. Stack sen hem till Klara och kollade film med henne och Irene, skulle egentligen hängt med dem till Kristianstad ikväll och kollat på En shopaholics bekännelser, men eftersom jag inte kunde ta mig hem från hässleholm inatt så blev det inget av det. :(

Just nu har jag inte mycket att göra, vilket är skönt också eftersom jag är jättetrött, blir nog sängen hyfsat tidigt ikväll. Önskar bara att jag haft Victor att krypa ner hos för usch vad jag saknar honom!

Nej, nu ska jag gå och se om jag orkar städa på mitt rum eller nått, datorn laggar bara ändå och är allmänt jobbig!


:*


Plastdockor

Läget just nu:
Ont i höften, trött, saknar Victor, är hungrig, behöver plugga. (Y)

En slapp skoldag har det varit där vi bla halvt fick hångla med styckade plastdockor. Mums!
Tog mig i kragen innan och släpade med mig själv till Höör för att träna med Frosta. Inte spec givande träning precis men har ändå en känsla av att jag kommer ha roligare där än i Röke/HIF som för övrigt ska slås ihop.
Nu är jag tjockt med trött och har sjukt mycket naturkunskap som behöver göras, dessutom har jag uppsatsskrivning imorgon, Yeeej!


:*


Koftan luktar visst!!

Tjohoo, jag är fortfarande vid liv!
(om ni nu trodde nått annat?)

Victor har precis åkt hem och honom ser man inte föränns på måndag eftersom den skurken åker till Italien tidigt imorgon. Jag kommer inte sakna honom, viiisst!

Annars har dagen varit finfin. Idrottsprovet gick bra utan plugg, det vimlar av massa norska och tyska utbytesstudenter i vår klass och Klara är diskret minsann när hon ska kolla in människor! (eh, va?!)
Annars har det mest varit mys och flum med Victor idag vilket gillas skarpt!

Btw, så var det snö ute när jag vaknade. SNÖ?!
ett tillägg bara...

Trött flicka måste sova.
Godnatt :*

Crazy people

Chill dag, och träningen imorse var för en gångs skull riktigt kul! :D
Annars har det inte hänt mycket idag än så länge, har idrottsprov imon som jag inte har en aning om vad det handlar om så får ta och sticka näsan i boken snart om jag ska klara det. :/ Ipoden får bli mitt sällskap.

:*

Victor<3

Ännu en fullproppad helg! :)

Började med att Frida, Caroline och Sebbe var här i fredags, fixade tacos, spelade och kollade film. En mycket trevlig kväll som måste göras om någon gång igen :)
I lördags fick jag gå upp kl 07.00 för att åka till Åstorp och DJ18 DM. Innebandymässigt var dagen en katastrof, men imellan matcher underhåll jag mig med Elin&Perre. Bla. äventyrade vi på lidl, krängde nougat-pillows och matade en björn! x) Alltid kul med er :) <3
Efter DM tog jag mig hem, slängde mig in i duschen och fixade mig snabbt som attan och tog mig sen in till stan. På Casablanca väntade Klara, Linnea, Matilda, Emma och norsken Irené. Hon är sån utbytesstudent så ska bo hos Klara hela veckan och vara med i vår klass och så. Mycket trevlig kväll blev det iaf med tjejerna. :)
Efter det hämtade Victor upp mig hos Klara också åkte vi hem till honom.
Idag var jag hos Victor till fyra sen åkte jag till tyringe för att kolla DM-finalen i HJ18, han tyvärr bara se halva men Röke killarna vann med 6-0! :)

Dessutom åkte ju Rebecca till Norge i lördags, hoppas att hon har det bra där uppe! :)

Ikväll åker jag nog till Victor igen och kolla Beck :)

:*



Kanon kul. Fem av fem toast.

Storstädning

Ujuj vad jag har städat, för att vara mig var det j*vligt bra jobbat! :) Städning är nog det värsta jag vet...
plus att jag har "råkat" äta upp alla Victors marianne-kolor, oups! (a)

Nu kommer Caroline när som helst, om en halv timma ska vi börja på maten och en timma efter det kommer Fridisen! :)
Ha det bäst!

Pusshaj:*

Heeelg!

Äntligen fredag!
Snabb skoldag idag med endast två lektioner och slutade halv tolv. Blev en snabb visit hemma hos systeryster innan mamma kom och hämtade hem oss till stora Tormestorp. Lite fika och sol efter det och jag är på topp humör, även om det är svinkallt i vårt hus eftersom pappa har stängt av värmen. Köket som vi håller på att göra om börjar nu faktiskt att likna ett kök till och med!

Ikväll kommer Frida & Caroline hem till mig och tvilling. Vi ska fixa taco och mysa. :) Mycket massa trevligt hoppas jag på att det kommer bli, men det är väll självklart med sånt sällskap ifs!
Nej, nu måste jag städa om det inte ska se ut som ett bombnedslag i huset när de kommer!

Imorgon blir det upp tidigt för att spela DJ18 DM i Åstorp, redan 07.45 åker vi!
På tal om DM så var vi och kollade J20 final igår mellan Röke IBK och Landskrona, mycket spännande match som röke-herrarna tyvärr förlorade efter 20 sek förlängning. :/ Men det var trevligt iaf.

Nu ska jag och iopden min återgå till städning, kanske blir ett inlägg senare. :)


:*



Frida&Caroline!

Fullt upp

Fullspäckad dag. Först skola sen direkt hem och plugga, dumt nog somnade jag :/
Kom precis hem från innebandyträningen och herrejävlar vad seg jag var! :S
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, sen blir det käk och mer plugg. Jag har naturkunskapsuppgifter (dagen längsta ord!) upp över öronen! plus engelska och so, ööörk!

:*

...

Nyss hem kommen från Emmien, mår inget vidare faktiskt. :/
Lite plugg fick jag iaf gjort innan idag och tur va väll det, ändå måste jag vrålplugga naturkunskap imon! :S Massa trevligt var det hos Emmie annars, fikade mest och snackade.
Nu kom victor :

:*

Vår?

Riktigt mysigt vårväder idag, dock blåser det men sol är det iaf! :)

Sitter i Emmies lägenhet nu och ska försöka plugga lite men har nyss fikat och jag blev jättetrött av någon konstig anledning. :P
Annars chill dag idag och det blir det nog imorgon med, men med en massa plugg! :/


:*

090316

En månad sen är jag och syster 17 år!

En smått illamående Johanna här, inte trevligt måste jag säga.
Kvällen igår började katastrofalt med tårar här hemma, och jag som aldrig gråter annars! Snacka om att festsuget försvann... Tog iaf med mig tvilling in till stationen och mötte upp Klara&Malin, tog bussen till Vankiva. Kvällen blev mycket skoj trots allt men drog hem till Victor ganska tidigt. :)

ag blev det fika med Frida, Caroline och Isabelle (även om isabelle kom två timmar efter oss andra!) Hela tre timmar satt vi där, inte så konstig eftersom vi inte setts på ett tag och hade mycket att snacka om. :) Mycket massa trevligt var det iaf!
Nu ska jag vara lite duktig och plugga faktiskt.


pusshaj:*

Speechless

Ännu en slappesöndag som där jag inte gjort mycket. Örk på söndagar.

Just nu sitter jag och laddar ner en massa musik till ipoden och väntar på att syster ska bli klar i duschen.
Ikväll bär det av till Vankiva för fest :D

och imorgon har vi studiedag, yeeeeeeeeeees!!



:*


03.44

Vanligt folk sover vid den här tiden...



dock inte jag.



:*

För att citera Klara: ÖÖÖÖÖ!

VAD I HELVETE?!!
OPERA??!

När jag för en gångs skull tar mig tid att faktiskt KOLLA på finalen i melodifestivalen så vinner världens sämsta jävla låt!
Sitter hos Amelie nu och vi är chockade....!
Elin & Amelie dampar sönder och spelar emd på högsta volym, btw x)


Träningsvärk

Tjoo

OM jag är nöjd med mig själv just nu, sprang runt en mil igår och fy tusan vad skönt det var!
Efter träningen slängde jag mig i duschen och han knappt komma ut igen innan Victor kom hit. Alltså blev det varken björket eller något festande igår. Men jag klagar inte för mys med Victor är aldrig fel. :)
Åkte och hyrde "Låt den rätte komma in". Helt okej film men boken är mycket bättre!

Victor åkte hem för en liten stund sen och nu sitter jag här och lyssnar på the voice.
Ikväll åker jag, tvilling och Elin till Amelie för att kolla melodifestivalen och mysa. :D

:*

Överskottsenergi

Heeelg, det är heeeelg! Plus studiedag på måndag.
Jag är ju inte glad viiiisst! ;)

Kom hem från skolan för ett tag sen. Nu ska jag dra på mig träningskläderna och löpträna. Kanske inte världens bästa väder men förhoppningsvis blir jag av med den äckliga känslan jag haft i kroppen hela veckan.
Ikväll blir det antingen fest eller mys med Victor :)


När livet leker :*

Usch och fy

Just nu är jag lite depp.
Har försökt att plugga hela dagen men kommer ingen vart. :/
Matte provet idag gick väll ändå rätt hyfsat, det löande sig att jag råpluggade. Blir iaf ett G annars dör jag.

Dessutom snöar det! Det är mars och det snöar, det borde inte komma snö i mars i skåne! Vart är världen på väg?

Slut gnällt, om en halv timma kommer Victor och hämtar mig och det är jag iaf glad över!
Kanske blir det ett inlägg till senare ikväll.

:*

Grrr

Hejhopp braiga dag!

För att vara onsdag, har det varit en bra dag, faktiskt!
Vaknade bredvid min favorit Victor, packade ihop mina träningssaker och fick skjuts till träningen av honom.
Träningen gick fort och tillbaka på skolan ser jag att vi inte har någon tyska, när jag för en gångs skull faktiskt hade gjort läxan!! Nedrans...
Resten av dagen gick fort, åkte hem med mamma och sen dess har jag försökt att plugga matte.
Ipoden har varit kopplade till högtalarna och de har spelat för mig i över fem timmar nu. Favoritprylar, nää inte alls!

Fett prov i matten imon, håll tummarna för mig mellan 12.00-14.00 imon... jag behöver nog det!

Nu är det hopp i säng och jag bjuder på en bild av Rebecca idag på samhällen. Ni ska bara veta vad rädd Klara va för henne! x)

:*



Tisdag

Hela dagen har jag gått runder och haft för mig att det är onsdag... när jag om fram till att det faktiskt bara är tisdag var det lite av en chock.

Resursdag i skolan idag vilket man tycker om eftersom man slutar tidigt då!
Har varit lite hos Victor efter det men sen blev jag utkastad för han skulle på uppkörning. Galet vad nervös killen var!! :P Men får väll hoppas att det går bra för honom och att han blir ett körkort rikare sen. :)

Tog sen bussen hem med storasyster och fixade fika med henne och daddy.
Nu är jag trött men ska ta itu med lite städning och plugg!

:*

Vicor ringde precis, han har körkort nu! Grattis honey! :D


Pluggpluggplugg, döööda mig

Gissa vem som har matteprov på torsdag?
Jag!
Gissa vem som inte har pluggat ett skit på de två kapitlen?
Jag!
Gissa vem som kommer få IG i matte om hon inte pluggar?
Jag igen!

Usch vad jag inte tycker om det! :@

Måndagar är deprimerande, verkligen! Man är trött efter en helg där det hänt tusen saker också tvingas man att gå till skolan samtidigt som man vet att nu är det fem jävla dagar kvar tills jag får sovmorgon igen! cutcut ungefär!

För övrigt har jag ägnat min "underbara" måndag till träning, skola, Victor och just nu är jag mitt upp i ett pluggförsök. Meningen var att jag bara skulle ta en lite paus på 20 min nu, men den lilla pausen har blivit en stor paus på än så länge ca 50 min.
Självdiciplin var ordet!

Men nu får jag faktiskt göra ett försök igen om jag ska bli klar nångång!


Gnällig människa säger: pusshaj!

Trött människa!

Jag är snart på gränsen till att dö av trötthet.

Och svaret på frågan varför jag inte går och lägger mig?
- Jag har ingen som helst jävla aning faktiskt!



Tänkte bara att ni ville veta!  :*


Perres dag idag!

Nu är jag tillbaka!

Har inte varit hemma sen i fredags och då var det bara en timma!
Fredags: Kollade jag bio med Victor, "Män som hatar kvinnor" den var mycket bra även om spänningen försvann ganska mycket eftersom jag visste allt som skulle hända... (har läst boken) :P
Lördag: Vakna hos Victor, tog tåget till Höör och Elin vid halv ett, skulle fira Perre som fyller idag. Började med att kolla lite innebandy sen åkte vi till ica och köpte saker till den "fina" tårtan vi skulle göra till Perre. Hem till Elin och börja fixa, resultat med tårtan - jag vispade grädden för mycket, tårtan lutade ganska kraftigt och den såg ut som en clown-peruk!
Cyklade ner till hallen igen, kollade match. Efter drog jag och Elin med oss Perre för lite pizza, mums! Sen kom Isabelle också. Tog tåget vidare till Lund, mötte upp ännu en Isabelle och tog oss till bion. Kollade på "Slumdog millonaire", bra film. Vid halv ett var vi hemma hos Elin igen och bjöd på vår tårta, den smackade faktiskt helt okej! :)
Mycket kul kväll blev det! :D Tack alla!

Nu ska jag käka till och fixa mig för sen drar jag till Victor igen, orka sitta hemma! :P


:*




Perre & tårtan, och ja min mobilkamera tar fett bra bilder!

blabla

Haaaaya!
Har jag någonsin nämnt att jag funderar på att bli ninja?

Ojoj vilka slappa skoldagar det har varit!
Onsdag: Konferanseftermiddag = sluta halv ett, två lektioner!
Torsdag: Samhällen inställd, Naturen inställd, Engelskan självstudier = EN lektion, där vi gjorde i princip ingenting.
Fredag: allmänt slapp dag.
JAG G I L L A R ' T ! ! :)

Idag blev det fika med Klara & Rebecca efter skolan. Trevlans! :) Nu sitter jag hemma och måste verkligen börja göra mig i ordning. Om tre kvart kommer Victor och hämtar mig, hem till honom en stund och sen blir det till att kolla "Män som hatar kvinnor" på bio! :D Sover där och kl 12.20 imorgon går tåget till Höör, lite fix och förberedelser hos Elin, ska fira Pernilla som fyller 17 år med lite överraskningar! :)

Damn vad jag blev på bra humör helt plötsligt! :D


Ha det bäst! :*


 


Sir, yes sir!

I´m back!

Har inte skrivit på ett tag nu känner jag. :P

Har iaf varit i Lund idag med Elin, Isabelle, Filip och nån kompis till han. :P Åkte till Nova och shoppade lite. För min del blev det ett vitt linne och ett par svarta sånna leggings-byxor eller vad tusan det nu kallas. :P
Har också planerat lite inför Perres birthday på söndag. Ska fira henne på lördag med lite mys och bus som hon ännu inte vet om vad det är! :) Skojskoj kommer det att bli!

Gissa vem som har sovmorgon imorgon! :D

:*

Jag kastar stenar i mitt glashus

Gissa vad?
Jag är redan trött på min header och designen, och ändå är det inte änns två veckor sedan jag bytte! Har kommit fram till att jag tröttnar på det mesta ganska fort faktiskt...
Antecknat? Nä, tänkte inte det heller, kännde mig bara lite gnällig över det hela. ;)

Riktig slappe-söndag har det varit idag. Hade tänkt att fixa lite här hemma men det blev det inget av, inte pluggandet heller för den delen. :P
Där emot upptäckte jag att jag saknar orienteringen lite, så om två veckor ska jag faktiskt tävla! :)

Just nu sitter jag och lyssnar igenom gamla Kent-låtar, gillas! Men ska snart bänka mig framför tvn och kolla Beck istället.


pusshej :*

RSS 2.0