FULLT ÖS, MEDVETSLÖS!!

Non stop, sen i torsdags!

Eftersom jag inte hunnit sitta vid datorn sen i torsdags får det bli ännu en sammanfattning:
Torsdag: Tillbaka i skolan, slapp dag. Efteråt drog jag med Klara till madrix för fika (och servettskrivning). x) Massa skoj. Direkt vidare till Victor sen, stanna där i någon timma och drog sen ner till stan igen för att möta Klara & Rebecca. Man kan väll säga som så att vad vi än försökt så gick det inte så bra? x) Haha, men det fixa sig ju tillslut tack vare Lisa :) Sen blev det bussen hem, fixa sig snabbt som attan och slängde i mig lite mat. Vid nio tog jag bussen tillbaka till hlm för fest hos Rebecca med girlsen från klassen. Sjukt rolig kväll! Tack tjejer, ni är bäst :)
Fredag:
Vid tre på natten asade jag mig hem till Victor för att sova lite. Ingen skola, så dagen gick mest åt till att mysa :) Ner till stan för att fixa lite. Fick reda på att jag blev tvungen till att spela match trots att jag varit sjuk, och självklart går det ingen bussjävel just då. Så när jag väl kom hem blev det till att slänga ihop sakerna, trycka i mig en macka i farten och köra till t4. Mötte landskrona, en fruktansvärt jämn match som landskrona tyvär avgör 45 sec innan den är slut. 5-4 till dom. Hem igen och plockade upp Victor på vägen. Packade upp min nya säng och möblerade om på rummet :) Sen blev det till att kolla film och sova.
Idag: Victor drog för ca en timma sen och när som helst kommer Elin hit. :D Blir till att kolla film och tjocka oss hela kvällen!

Jag älskar när det är såhär! :D


Linnea, jag, Klara & Lisa i torsdags.

Mihi xD I torsdags.


Onsdag

Jag är sjuk...

och jag hatar det. Fast får väll vara glad över att jag inte har feber och skit iaf.
Denna dagen kommer att gå åt till att försöka bli frisk, försöka göra en header, fixa med bilder och om jag orkar städa&plugga.

Jag tror att jag ska uppfinna ett piller som motvärkar förkylningar, för jag hade fan behövt ett nu!

jagärbästpåmeningslösarubrikerellervadtyckerni?

Inaktiv? Nää, inte jag inte!

Snabb sammanfattning av helgen kommer här:

Fredagen- tjockiskvällen med Elin&Amelie blev mycket lyckad. Det blev massvis med choklad, massvis med flum och hela tre timmar i jacuzzin! :D
Lördagen- Vaknar i Höör, Elin dumpar mig och Amelie på stationen. Är hemma i ca tre kvart sen bar det av till samling inför match mot serietvåan Hjärnarp. Första delen av första perioden gick rätt bra faktiskt... fast sen gjorde Hjärnarp fyra mål och jag fick en armbåge på tinningen så då var det sluta spelat för mig. Matchen slutade i vilket fall som helst 9-2 till dom, ett resultat jag egentligen ogärna skriver ut här :P menmen... Sen bar det av hem åt igen med huvudvärk och snurr i skallen, hemma i ca en timma innan jag drar vidare in till stan och bio med Victor. :) Såg Changeling, mycket bra men hemsk film.
Söndagen- spenderdes hos Victor.

Idag hade vi temadag i skolan. Det vill säga feeet föreläsning och meningslösa uppgifter, så därför bestämde jag att jag kunde göra något vettigare av min måndag och drog därför hem till Victor igen vid halv tolv :P

Dessutom har ett besök på idrottskadeenheten också hunnits med idag, läkaren kom  fram till att min höft är ett mysterium som han inte kunde lösa och så var det med den saken.

Nu ska jag faktiskt va lite duktig och plugga, sen blire till att möblera om på mitt rum eftersom jag ÄNTLIGEN har beställt hem en ny säng! :D

Ha det bäst för det ska jag!


Elin & Amelie

Jag överlevde!
och det gick kanske nästan lite bra på nk-provet till och med. :P

Dagen har gått fort (tack för det!) och om man bortser från att jag har haft sjukt ont i huvudet och lyckades att låsa in mina nycklar i skåpet så har det varit en bra dag!
Kvällen kommer att börja i T4-hallen med träning därefter blire till att ta tåget till Höör med Elin och Amelie, vi ska ha tjockiskväll innehållande jacuzzi, chokladfontän och kladdkaka. Sådana kvällar gillar vi! :D

Imorgon blir det först lite slapp, sen match och sist blir det bio med Victor. :)


Johanna gillar helg!


Victor<3

Fortfarande har det inte blitt nått av designen, menmen det kommer väll :P

Idag är jag väldans massa trött, både vanligt trött och hemskt skoltrött! ge mig helg eller nått.

Iaf, skola idag hyfsat slappt för min del. Sen blev det att ta bussen hela vägen bort till Victor (: mycket massa mys på det. Kom nästan precis hem och eftersom vi har ett fett nk-prov imon på atom-nånting-nånting så blire till att sitta över nk-boken resten av kvällen. Wiie, verkligen vad jag behöver!

Har jag inte hört av mig inom en vecka så leta på mitt rum, naturkunskapen har antagligen blivit min död då och jag ligger livlös på golvet... eller nått!
puuuuuuuuuuuus

kameler, drumedarer & 20 krabbor

Måste erkänna att det ser mörkt ut, nån direkt stjärna på det här med att blogga är jag nog trots allt inte. :P Men men...

Dagen har varit ganska chill. Började med innebandyträning kl åtta imorse men som jag, pga min extremt dumma höft, inte kunnde va med på. Blir nog ett besök på idrottsskadeenheten för att kolla upp den. :/
Slutade tidigt så drog ner på stan med Elin, Filip, Anton, Erik & Calle och tog en fika, mums på det! :)

Snart ska jag och min höft försöka oss på en träning trots allt, innan dess blire till att fixa lite.



Amelie är en kamel som gillar gem. (fråga inte)  /j.  :)

För jag har skaffat blogg!

nu återstår det bara att se om jag lyckas med att:
1. Fixa designen
2. Skriva nått vettigt
3. Lägga in mer änn ett inlägg per månad


Upp till bevis!  /j

RSS 2.0