250509

Slapp skoldag som gick fort, gissa vem som hade VG i matte på np? Moi! :)

Hemma och har packat nu, allt har gått ner än så länge men lite småsaker fattas. Finns det möjlighet säger jag ju inte nej till att slänga ner mer kläder heller! Vi reser ju bara med handbagage så det är lite trångt i väskan, men det ska nog ordna sig. :P

Ska fixa lite till nu sen åker jag hem till Victor.
Fy fan vad jag kommer att sakna honom när vi är iväg!


:*

Sunday

Om jag har varit duktig idag!
Målat lekstugan har jag minsann gjort, och skrubbat den lite. Cashen rullar! Har jag nog tjänat ca 200 spänn idag. :)
Nu ska jag försöka plugga lite och sen packa till Spanien, sen blir det mys med Victor och kanske lite Ben&Jerrys, är helt kär i den glassen för tillfället!

Puss :*

230509

Måste erkänna att livet leker ganska mycket just nu. :) Jag har världens bästa pojkvän, underbara vänner, två dagar kvar i skolan och på onsdag åker jag till Spanien! Jag är lycklig!

Långhelg säger man ju heller aldrig nej till.
Torsdagen började riktigt dåligt gick över till riktigt rolig och sjönk sen till botten som en sten. Höjdpunkten var festen hemma hos Silfver, kul att träffa folk man inte sett på länge! Slutet kan ni säkert lista ut själva...
Fredagen började hemma hos Victor. Mådde som jag förtjänade men var ändå duktig när jag kom hem och hjälpte till lite. På kvällen blev det mys med Victor, en Ben&Jerrys och film. :)
Idag blev det fet sovmorgon, vaknade vid elva tror jag. Kan inte komma ihåg senast jag sov så länge. Mös sen med älsklingen vid tvn till fyra och sen åkte jag hem. Lite nytta har jag allt gjort idag men inte mycket. :P Packningen inför Spanien börjar arta sig men jag undar hur fan jag ska få plats med allt. Det får bli ett senare problem.

Nu ska jag röja lite på rummet och sen blir det tvn.


Puss:*

suck

det här är nog den sämsta kukdagen på riktigt jävla länge. :@

Hoppas att det blir bättre ikväll iaf...


I'm back

Wiie internet fungerar igen! :)

Girlsnight

Sämst uppdatering.se
Ont om tid i två dagar har gjort att jag inte skrivit och nu har dessutom intrnet där hemma bestämt sig för att inte fungera, så ja ni fattar själva.
Sitte hemma hos Elin nu med Perre och Isabelle. har precis badat jacuzzi i ett par timmar och innan det gjorde i kycklingwrap, mycket underhållande faktiskt. Nu ska vi kränga kärleksmums och tjocka oss.


Puuuuuuuuuuus:*


Klar, färdig, finito, ready, finished!




Klockan är 23.10 och jag är klar med mitt arbete! ÄNTLIGEN! Efter sådär typ 5 timmar vid datorn.
Nu ska jag sova, och jag ska sova jävligt gott också för den delen!

Puss:*

Vänta, glömde jag säga att jag var KLAR med mitt arbete? Tror nästan det, jag är klaaaaaaaaar! :D

Glad anka

Humör: Lite trött, lite sur, lite stressad men ändå lycklig.
Utseende: Osminkad, ostylad
Plagg: Nya linnet från HM
Accessoar: None
Ipod: Kings of leon - Manhattan
Fundering
: Hur fan jag ska bli klar med min fackuppsats till imorgon
Händelser: Plugg, (yepp, mitt liv är underbart för stunden!)
Inspiration: None, absolutely none!

Söndagar är underbara, verkligen! Vetskapen om att jag imorgon har träning kl 08.00 och sen en hel vecka full av plugg framför mig är så jävla peppande!

Helst av allt hade jag velat ligga i min säng nu med täcket över huvudet och ipoden i öronen...
Får väl tacka min underbart störda nk-lärare att jag istället sitter här och fösöker förstå mig på rymdfarkoster. :@

Fast söndagen har inte varit så hemsk, fram till ca klockan fem var den riktigt bra faktiskt. Då var det mys hos Victor, ligga i sängen och kolla på tv till kl två, äta kyklingspett till frukost och lite sol på det.

Men får väl sluta klaga och börja på den där fackuppsatsen nu. :/
Önska mig lycka till. :*

090509

Nu drar jag till Victor :D
Om mamma kan bli klar någon gång vill säga...




+ i kanten till mig

Själv tycker jag att jag har varit jäävligt duktig idag, pluggat hur länge som helst! Men tyvärr har jag fortfarande galet mycket kvar och jag har dessutom lyckats lagra en jäkla massa spring i benen denna dag! :(

Plugg en timma till sen får det va nog! Då blir det hem till Victor istället vilket är ungefär 1 000 000 gånger bättre. :)


PUSS:*


 


Lördag

Om jag älskar helg!
Victor åkte här ifrån för någon timma sen, skulle jobba, så nu sitter jag här själv. Ska vekligen försöka vara duktig och hjälpa till här hemma idag, men får väl se hur det blir med den saken. :P
Dessutom ska jag plugga också, och det känns som det går före.

Ikväll blir det nog mys med Victor och en film. :)

Nu ska jag leta upp något kul nagellack, måla naglarna och plugga lite.

puus:*

Hemma

Nu är jag hemma från Cats, blev en trevlig kväll med galet god mat. Jag rullar fram!
Elin och Perre bestämde sig för att ge sig av hem till Höör istället för att Elin fortfarande är sjuk, bestämde att vi ska bada och mysa hemma hos Elin nästa vecka istället. :)

Nu sitter jag och fördriver tiden med lite allt möjligt. Älskling är i Vinslöv men kanske kommer hit sen, jag håller tummarna. ;)

Godnatt:*



Jag&Victor

4 månader

Jag har sickt bråttom nu, om tio min går bussen till Victor och sen vid sju bär det av in till stan. Där blir det avslutning med laget på Cats. :) Efetr följer Elin och Perre med hit.

Dessutom har jag och Victor 4 månader idag, kan inte fatta att tiden har gått så fort! :O
Jag älskar dig <3

Slänger kanske in en bild senare om det honns med, bussen väntar.


Puss:*

Älsklingen min

Nu ska jag nana, själv! Victor vägrade nämligen att klättra ut genom sitt fönster och sno bilen för att köra hit, som om det skulle vara för mycket begärt! ;) <3

Godnatt :*

Ny jacka, puss på den!


Vill bara säga att jag gillar min nya jacka, massa mycket!

Daddys day!

Idag känner jag mig duktig och bjuder på ett inlägg, däremot får vi se hur långt det blir för mina fingarar är svinkalla vilket leder till att jag hela tiden trycke på fel tangent!

Skola, isch. Om Elin är sjuk är jag också sjuk, därför blev det ingen träning imorse och dramalektionen skrämde skiten ur mig, seriöst. Precis som Victor gjorde igår, killen vet vilka knappar han ska trycka på. (och ja, jag vet att det där låter aningen porrigt men nej, misstolka mig inte... även om jag är rätt säker på att det är det Perre just har gjort, och nu skrattar hon antagligen åt sig själv också, har jag rätt Porris?)

Klippning skulle blivit av idag också, men icke. Caroline lever ett proppat liv men imorgon ska hon försöka klämma in lilla mig i schemat! :)

Istället blev det en 4 timmars lång fika med Klara, vi pratade igenom både det ena och det andra. Massvis med trevligt var det iaf! :)

Buss hem, hemma i ganska exakt 30 sek faktiskt innan det bar av ut i skogen. Klubben hade tävling där meningen var att jag skulle hjälpa till men det behövdes inte så tog fetepromenad med Isabelle istället och snackade om allt och alla. :)

Nu ska jag plugga tyska, och NKn borde också göras, men jag är törstig så har ingen lust.

Blir nog lite snabbmakaroner istället.
Btw så måste jag också säga att pappsen fyller år idag.


pus:*

If I ruled the world

Solen skiner, klassresor, pojkvännen, valborg och Åhus har varit på schemat så nej, datorn prioteras inte särskilt högt.

Nu är jag iaf hemma några timmar och har tid för ett inlägg. :)

Var på skåneresa med klassen onsdag-torsdag, mycket trevligt. Och med en grill, banan/choklad, smellows, Klara&Rebecca i solnedgången kan det inte bli annat än skratt! :) Bilder kommer när jag fått dem.

En oplanerad valborg i torsdags som slutade med att jag och Victor till sist hamnade på en fest i gäddastorp tack vare syster min. Kul blev det iaf. :)

Igår kväll åkte jag, Victor, Filip och Emilia ut till Victors stuga i Åhus, mycket trevligt blev det även om Monopolspelandet kanske inte var världens bästa ide. ;)

Nu är jag iaf hemma, hinner jag ska jag sova en stund för om två timmar bär det av till Victor igen och grillning. :)


Puuuuuuuuuuuuuus:*

RSS 2.0